Hodnocení obchodu

4,9 676 hodnocení
5
650x
4
15x
3
4x
2
1x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 20.10.2017
+ Mají dobré akce na Yankee svíčky, kolikrát levnější o 250,- což je super. Přišlo bezpečně zabalené, zachumlané v bublinkové folii.

Avatar autora | 18.10.2017
+ Výborný, přehledný web
+ Kvalitní produkty
+ Pokud něco vázne, tak se vám ozvou a domluví se, co a jak
+ Milé jednání, pokud potřebujete poradit
+ Možnost zaslání vzorků na přání
+ Lepší internetový obchod asi neznám

Kvalitní výrobky. Bezvadný přístup k zákazníkovi. Vřele doporučuji!
Avatar autora | 18.10.2017
+ Prodává pro mne oblíbený produkt - k získání jen na dvou místech v ČR
- Končí s prodejem mnou oblíbeného produktu :(

Avatar autora | 18.10.2017
+ Přehledný eshop
+ Bezvadný výběr
+ Na chatu mi bezvadně poradili, opravdu ochotní
+ Rychlé dodání
+ Krásně zabalený balíček

Avatar autora | 16.10.2017
Velký výběr za dobré ceny.
Avatar autora | 15.10.2017
:)
Avatar autora | 15.10.2017
Velký výběr,ale na to,že zboží uváděli skladem,tak zaslali až po týdnu
Avatar autora | 13.10.2017
S obchodem jsem naprosto spokojená, komunikace i nákup jde jednoduše a rychle:-)
Avatar autora | 10.10.2017
+ pro mě dobrý sortiment

Avatar autora | 9.10.2017
velmi ochotní zaměstnanci,vysvětlí vám cokoli i mimo pracovní dobu na online chatu,jsem naprosto spokojená,mohu jen doporučit!mají na youtube i super videa ke každému produktu,co nabízejí,prostě vše srozumitelné a jasné.opravdu super jednání!!!
Avatar autora | 6.10.2017
+ Bohatý výběr vůní
+ Možnost vyzvednout si zboží v zásilkovně

Avatar autora | 6.10.2017
Nakoupila jsem poprvé a byla jsem spokojena, takže když potřebuji něco z tohoto sortimentu, nakoupím zde. Vždy jsem byla s průběhem vyřizování objednávek spokojena, nemám důvod hledat jiný obchod.
Avatar autora | 5.10.2017
z mého prvního nákupu vyplývá spokojenost, ale doporučila bych další prodejnu, která by byla blíž mému bydlišti, např. v Hradci Králové, upřednostňuji osobní výběr před internetovým nákupem
Avatar autora | 5.10.2017
rychlost, spolehlivost, kvalitní vůně
Avatar autora | 4.10.2017
+ Velmi vstřícná komunikace. Dala bych i 6 hvězdiček, kdyby to šlo...

Avatar autora | 1.10.2017
+ rychla komunikace pres email.skvele poradi s vyberem.
+ skoda,ze jsou ve Zline a ne v Olomouci.takovy prijemny obchod bych rada navstivila :-)

Avatar autora | 28.9.2017
Krásné vůničky do auta i do bytu zde nakupuji ráda a opakovaně. Skvělá komunikace, rychlost dodávky, prostě nemá to chybu. Děkuji a všem doporučuji.
Avatar autora | 26.9.2017
Rychlé zaslání, skvěle zabaleno.
Avatar autora | 25.9.2017
Přehlednost, široká nabídka, videorecenze na zboží Možnost vyzvednutí v Zásilkovně v místě bydliště Rychlé, spolehlivé, prostě super - doporučuji ! Zcela jistě se sem budu vracet !
Avatar autora | 23.9.2017
+ Výběr
+ Možnost poslat zásilkovnou za skvělou cenu
+ Opravdu rychlé odeslání (za dvě hodiny po objednání mi přišel mail, že zboží odeslali)

Určitě se vrátím, opravdu perfektní úroveň