Vážení zákazníci, garance doručení do Vánoc skončila v neděli 16. prosince ale i teď se o Vaši objednávku postaráme stejně rychle jako obvykle. V týdnu od 17. do 21. prosince berte ohled na vytíženost dopravců a očekávejte doručení s rezervou několika dnů. Pro informace ohledně stavu objednávky a termínu doručení volejte zákaznickou linku 730 604 628 nebo napište na info@svetbytovychvuni.cz.

Právě zlevněno

Nepřehlédněte


Poznejte nás » Hodnocení zákazníků
Hodnocení zákazníků

 

Slova druhých vydají za sto našich

Máme skvělé hodnocení od našich zákazníků, kterým tímto velmi děkujeme! Hodnotili pouze ověření zákazníci, kteří ve Světě bytových vůní nakoupili. To znamená, že recenze jsou pravdivé a odráží skutečnou kvalitu služeb našeho obchodu.

 

Přejít naRecenze Světa bytových vůní na Heuréce (Odkaz se otevře v nové záložce)

Přidáno: 11.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vstřícné jednání a rychlé doručení.

 

 

Přidáno: 07.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

+ velký výběr zboží, dobré ceny, dobrá komunikace, rychlé dodání
- žádné

 

 

Přidáno: 05.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Velmi příjemná komunikace i přes drobné obtíže, zboží velmi rychle doručeno a hlavně velmi pečlivě zabaleno. Doporučuji

Pro:

I když nebylo všechno boží, které jsem si objednala skladem, jak bylo deklarováno na stránkách, paní mi hned druhý den volala a hledala se mnou jiné alternativní řešení a nabídla mi krásné raritní zboží ve stejné hodnotě a přemýšlela nad tím...volala mi po pár minutách znova, že jí napadlo ještě něco lepšího a já byla maximálně spokojená

 

Přidáno: 04.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlé vyřízení objednávky, bezproblémová komunikace s obchodem.

 

 

Přidáno: 02.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Vyborna komunikace

 

Přidáno: 01.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nádherné svíčky i vůně do auta. Rychlé dodání. Super

 

 

Přidáno: 30.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Přehledný stav webových stránek, velký výběr, rychlé vyřízení objednávky

 

Přidáno: 30.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji :-)

Pro:

Velice rychlé dodání
Kvalitně zabalené
Krásně voní, skvělý výběr základní sady vůní

 

Přidáno: 29.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Výběr zboží, videorecenze

 

Přidáno: 28.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Velmi kvalitní zboží a skvělá kombinace

 

Přidáno: 28.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Všechno super

 

Přidáno: 27.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vůně dorazily, ale bohužel lahvičky nebyly nějak "zabezpečeny", a tudíž nedokážu určit, jestli v nich bylo opravdu 10 ml. Chybí tam podobný "mechanismus" jako např. při otevření krabice s džusem nebo když se koupí actimel (nebo něco podobného), tak se tam musí strhnout to stříbrné víčko.

Pro:

velký výběr

Proti:

chybí záruka dodaného množství

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za Váš podnět, který budeme tlumočit dodavateli esenciálních olejů Saloos. Věříme, že pro zákazníky je u esenciálních olejů Saloos dostatečnou kompenzací obyčejného uzávěru jejich příznivá cena při zachování špičkové kvality obsahu.
 

Přidáno: 27.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vše v pořádku, zboží za rozumnou cenu, mi bylo doručeno brzy.

 

 

Přidáno: 23.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporučuji,kvalitní zboží,velký výběr

Pro:

rychlé dodání zboží ,velký výběr

 

Přidáno: 23.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Velká spokojenost!

Pro:

Zboží dorazilo velmi rychle a perfektně zabalené. Tím pádem vše v pořádku.