Hodnocení obchodu

4,9 772 hodnocení
5
746x
4
15x
3
4x
2
1x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 25.7.2017
+ Obchod realizován poprvé s velkou spokojeností.

Velký výběr voňavého nejen svíčkového sortimentu. Dobré ceny, rychlé dodání, možnost vyzvednutí v Zásilkovně. Paní Ivetka, majitelka e-shopu, moc příjemná a milá paní. Vydává super videa na svém kanálu. Maximální snaha vyjít zákazníkovi vstříc. Další nákupy budou následovat. Všem ráda doporučuji ♥
Avatar autora | 25.7.2017
+ zboží je doručeno přes Zásilkovnu za 20 Kč
+ kompletní nabídka značky Yankee Candle
+ novinky, akce, slevy
+ přehledné stránky
+ videorecenze na nové zboží

Nakupuji zde pravidelně a vždy naprostá spokojenost.
Avatar autora | 19.7.2017
Přehlednost webových stránek, rychlost dodání, nízká cena za vysokou kvalitu zboží, to je Svět bytových vůní :-)
Avatar autora | 17.7.2017
+ velmi vstřícný přístup

Avatar autora | 16.7.2017
Velmi dobrá komunikace, ochota poradit a konzultovat jednotlivé typy zboží. Velmi dobrý e-shop, příjemný personál. Výhody pro pravidelně nakupující. Kvalitní zboží. Přehledný e-shop. Děkuji za Capri Ambre a za vzorečky vůní.
Avatar autora | 13.7.2017
+ akce měsíce
+ doprava od 20 kč
+ velký výběr
+ příjemná komunikace

Avatar autora | 9.7.2017
Doporučuji
Avatar autora | 4.7.2017
+ Dobrá dostupnost
+ Slevy
+ Milý personál
+ Široká nabídka
+ Věrnostní slevy
+ Přehlednost obchodu
+ Možnost vyzvednout v prodejně

Avatar autora | 2.7.2017
stránky přehledné, zboží skladem, rychlé vyřízení objednávky, výborná komunikace... líbí se mi videa natočená s recenzí a podrobným popisem produktů, hodně mi to pomohlo při výběru vhodných svíček :)
Avatar autora | 29.6.2017
Byl jsem spokojen.
Avatar autora | 27.6.2017
s koupenými interiérovými spreji jsem velmi spokojený
Avatar autora | 26.6.2017
+ Příjemná, ochotná a usměvavá prodavačka
+ Voňavé prostředí

Paní prodavačka Vám ochotně doporučí vůni. Poradí jak o svíčku nebo cokoliv dalšího (lampa, difuzér, vosk,...) pečovat. Váží si zákazníka a dává to najevo. Jak jsem si vybíral a čuchal ke svíčkám paní u mě ochotně stála, usmívala se a odpovídala na moje zvídavé otázky. Určitě obchod doporučuji!
Avatar autora | 26.6.2017
Velký výběr ,kvalitní zboží.
Avatar autora | 24.6.2017
+ Kvalitní zboží
+ Rychlost odeslání
+ Milá a příjemná komunikace
+ Skvělé rady
+ Výborné akce a takto bych mohla jmenovat dále :-)

Celkově maximální spokojenost, moc ráda v tomto obchodě nakupuji a nakupovat budu dále.
Avatar autora | 23.6.2017
Názor na obchod je asi dobrý, ale zboží bohužel vypadá, jak kdyby ho již někdo používal. Jelikož to byl dárek pro tátu, tak po vybalení jsem si katalickou lampu raději nechala pro sebe. Je poškrábaná a i obal vypadal divně. Škoda.
Avatar autora | 12.6.2017
+ Zajímavý sortiment
- žádné

Vstřícnost, odbornost, pružnost
Avatar autora | 1.6.2017
+ Toto je obchod, který podle mě nemá chybu. Velký výběr zboží, přijatelné ceny, rychlé dodání, výběr platby a výběr doručení a hlavně za 20,- Kč do zásilkovny. S tak nízkou cenou za dopravné jsem se dlouho nesetkala. Prostě velká jednička!!!!!
- Nemá slabiny!

Už jsem vše vypsala nahoře. Obchod má všechny přednosti a nemá chybu!!! Jsem po dlouhé době moc a moc spokojená!!!!
Avatar autora | 30.5.2017
+ pěkné zboží za výhodné ceny
- --

doporučuji
Avatar autora | 28.5.2017
Úžasný obchod, rychlé dodání a moc milý dáreček k nákupu. Ráda se do obchodu v budoucnu vrátím :)
Avatar autora | 25.5.2017
+ Příjemné vůně, přírodní