info-svet-bytovych-vuniAktuální informace – Milí zákazníci, eshop funguje standardně. Zásilky v ČR odesíláme Českou poštou a PPL, na Slovensko GLS. Doba doručení objednávky je obvykle 1 pracovní den (na Slovensko s několikadenním zpožděním). Dočasně jsme zrušili osobní odběr. Prodejna je uzavřena.

Hodnocení obchodu

5,0 2100 hodnocení
5
2059x
4
26x
3
6x
2
2x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
LP Avatar autora Lucie Pluhackova | 26.3.2020
RT Avatar autora Romana Trojánková | 26.3.2020
Jsem moc spokojená
Avatar autora | 26.3.2020
Nakupuji v tomto obchodě často a jsem velmi spokojená.
PT Avatar autora Pavlína Tomešková | 26.3.2020
EF Avatar autora Eliška ficnarova | 26.3.2020
JR Avatar autora Jitka Radová | 25.3.2020
SD Avatar autora Simona Darebníková | 25.3.2020
Avatar autora | 25.3.2020
+ Jeden z nejlepších obchodů. Opravdu velmi rychlé dodání, precizní zabalení, bezvadná komunikace. Všem vřele doporučuji.

P Avatar autora Pavlína V. | 25.3.2020
Zboží vždy doručeno v pořádku. Cením si i příjemného přístupu zaměstnanců, kteří vždy ochotně poradí. Tento obchod učitě doporučuji:)
BN Avatar autora Barbara Nová | 25.3.2020
Profesionální, naprosto úžasný přístup ♥️. Velmi milé jednání, rychlost odpovědí a rady při nákupu ultrazvukového difuzéru a esenciálních olejů od pana Jana na messengeru. Jsem velmi spokojena s přístupem, rychlostí dodání, zabalením zboží. Prostě vše bylo na 1000% perfektní. Moc Vám děkuji ☺️.
PK Avatar autora Petra Křivonožková | 24.3.2020
Jsem nadmiru spokojena. Nejen ze mi vysli vstric a sloucili dve moje zmatene objednavky, ale take mi online poradil pan Jan. Mel se mnou svatou trpelivost. A to v zacatku karanteny! Za me palec nahoru a doporucuji!
H Avatar autora Hana | 24.3.2020
Široká nabídka, výhodné akční ceny a hlavně velice milý a ochotný personál, který umí poradit. A krásná zlínská prodejna :-)
Avatar autora | 24.3.2020
+ široká nabídka, výhodně akční slevy
+ ochotný personál poradí, odpoví na dotazy

Nakupuji pravidelně svíčky (Woodwick, Yankee), teď jsem se po doporučení rozhodla i pro katalytickou lampu a jsem velice spokojená.
SV Avatar autora Svět bytových vůní (Administrátor) 24.3.2020
Děkujeme, že jste si našla čas na napsání hodnocení, které nás moc potěšilo. S tou katalytickou lampou je to "hozená rukavice" všem paličům a paličkám svíček, hlavně v tomto období je nesmírně užitečná a určitě vhodnější pro vytvoření čistého prostředí. Přejeme ať Vám pevné zdraví a pohodové dny.
NH Avatar autora Naděžda Holeyšovská | 24.3.2020
Rychlost dodání, určitě objednám zase
OD Avatar autora Olga Dašková | 24.3.2020
Rychlost dodani. Vše v pořádku doručeno.
Avatar autora Marcela Čechová | 23.3.2020
Se zbožím jsem velice spokojená.Objednávám již po druhé.
PH Avatar autora Petra Hruštincová | 23.3.2020
EG Avatar autora Eva Gelnarová | 23.3.2020
PH Avatar autora Petr Hilscher | 23.3.2020
Bezchybná a rychlá komunikace, ochota pomoci a poradit. Děkuji, chválím a smekám za tento milý přístup. Zboží přišlo v pořádku a velmi rychle.
IP Avatar autora Iva Psotová | 23.3.2020